• DEŇ VODY

          22. 3. 2024

          Dňa 22.3. 2024 sme oslávili ,,Deň vody´´ aj u nás v MŠ. Deti sa naučili prostredníctvom rôznych aktivít, ktoré im pripravili šikovné pani učiteľky, aká je voda veľmi dôležitá pre život, nielen ľudí ale aj zvierat. Spoznávali kolbeh vody. Naučili sa vodu šetriť ale aj ochraňovať.

        • MORENA

          20. 3. 2024

          Po dlhej zime už v našej MŠ očakávame jar. Des dňa 20.3.2024 sme symbol zimy “Morenu” vyniesli a poslali spolu s ňou dole riekou aj chladné zimné počasie. Touto krásnou folklórnou tradíciou sme privolali teplé lúče slnka  a pripomenuli si koniec zimy.

          “Morena, Morena do vody hodená, plávaj si len v šíri kraj a jar nám tu zanehaj.”

        • KRÁĽOVNÁ Melódia

          15. 3. 2024

          Dnes k nám do MŠ prišla ,,Kráľovná Melódia´´ (Danielka Urbánková, Klárka Paullová a Andrejka Capeková pod vedením Kristíny Urbánkovej a ich kamaráti hudobníci zo ZUŠ Skalité), ktorí nám zaspievali známe pesničky zo Spievakova. Detičky pomohli poskladať kráľovnej kľúče, ktoré sa jej rozhádzali, potriediť odpad do správnych vriec, ale si aj zaspievali a zatancovali s Melódiou. Detičky mohli počuť hru na rôzne hudobné nástroje ako flauta, saxofón, heligónka či varhany - keyboard. Ďakujeme talentovaným detičkám za krásny hudobno dramatický výchovný koncert a tešíme sa na ďalšie vystúpenie.