• Projekt ,,SOPKA,,

          26. 1. 2024

          Dňa 24. a 25.1.2024 sa detičky z našej MŠ mohli presvädčiť, ako to v takej sopke vypadá a ako vyteká. Detičky pozorovali so zvedavosťou a zatajeným dychom. Pani učiteľka Mgr. Alžbeta Matysová zaujala deti zábavnou a hravou formou. Detičky mohli asistovať pri výrobe lávy. Oboznamili sa s novými pojmami ako magma, tektonické platne. Naučili sa že sopka alebo vulkán je geomorfologický útvar vytvorený magmou vystupujúcou na zemský povrch (kde sa nazýva láva).  Na záver sa zahrali hru ,, zem je láva´´. 

        • Zbojná pre deti, SPIEVAJŽE SI SPIEVAJ

          16. 1. 2024

          Dnes si detičky z našej MŠ užili hravý výchovný koncert ladení na ľudovú nôtu. Detičky si mohli vyskúšať hru na rôzne hudobné nástroje ako napríklad ozembuch, veľký a malý bubon, činely, paličky, rapkáč či rumbagule. Dievčatá si zatancovali v krojoch, chlapci s valaškami spolu s hrou na heligónke. Zaspievali si známe ľudové pesničky a na záver si detičky užili disko so svetelnými efektami. Ďakujeme za krásny kultúrny zážitok a za CD.

        • GRATULUJEME

          22. 12. 2023

          Ďakujeme všetkým rodičom,

          ktorí podporili naše detičky svojimi hlasmi vo VV súťaži ,, Moje najkrajšie Vianoce´´ s časopicom Pravda.  Z triedy Mravčeky bola ocenená Bibiánka Šnircová, ktorá získala balíček destských kníh od Fortuna Libri a takisto ocenili aj našu Materskú školu balíčkom kníh od Fortuna Libri. ĎAKUJEME

        • Oznam

          8. 1. 2024

          Vážení rodičia,
          na základe platného Všeobecne záväzného nariadenia z obce Skalité (VZN) z dňa 14.12.2023 sa mení mesačný poplatok za Materskú školu na 25€.
          Tento poplatok prosíme uhraďte dňa 11.01.2024 (štvrtok).
          Ďakujeme.