• Downov syndróm

          22. 3. 2023

          21. marec - Svetový deň Downovho syndrómu. Svoje sympatie a podporu ľuďom s DS sme vyjadrili aj tým, že sme si obuli   ponožky rôznych farieb či veľkostí.

          Ďakujeme

        • Rodičovské združenie

          22. 3. 2023

          VÁŽENÍ RODIČIA

          Pozývame Vás na Rodičovské združenie  dňa: 27.03.2023
          ČAS: 16:00 hod. 

          Prítomná bude aj Pani učiteľka zo Záklanej školy sv. Andreja Svorada a Benedikta. 

          Tešíme sa na Vašu účasť, ktorá je pre rodičov- predškolákov potrebná. 

          Ďakujeme za Váš čas. 

        • Kultúrniček medzi deťmi

          20. 3. 2023

          Kysucké kultúrne stredisko v Čadci, organizácia v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja, v rámci spoznávania  krás nášho kultúrneho dedičstva a vytvárania u detí predpokladov na pestovanie a rozvíjanie citu ku krásam nášho regiónu a ľudového umenia navštívi so svojím maskotom Kultúrničkom materskú školu  Skalité - Ústredie. 

        • 2%

          16. 3. 2023

          Dokument k darovaniu 2% je k dispozícií v každej triede a môžete si ho stiahnuť aj sem:  2_percenta.jpg

          Vopred Vám všetkým ďakujeme. 


        • Zimná výzva- vyhodnotenie

          15. 3. 2023

          Vážení rodičia,

          od 25.01.2023. do 06.03.2023 prebiehala v našej materskej škole dobrovoľná "Zimná výzva". Dúfame, že ste sa pri jej vypĺňaní zabavili, zasmiali a možno niečo nového sa aj dozvedeli.  Veľmi sa tešíme  z vašej spolupráce a za váš čas a chuť spolupracovať posielame pre deti sladké odmeny, omaľovanky a bublifuky.

          Ďakujeme

        • Súťažiť sa oplatí

          9. 3. 2023

          Zapojili sme sa do medzinárodnej výtvarnej súťaže s názvom: International Youth Art Exhibition Nova Zagora v ktorej boli prijaté práce z Albánska, Argentíny, Bieloruska, Bulharska, Nemecka, Egypta, Číny Portugalska, Macedónska, Rumunska, Turecka Slovenska, Thajska Litvy, Mexika, Indie, Iránu, Kazachstanu a mnohých ďalších krajín. A práve naše dve deti z 1. Triedy Lienky boli ocenené. Tešíme sa a  gratulujeme k veľkému úspechu: Bibiáne Šnircovej a Elle Konečnej.

        • Reprezentácia Materskej školy

          9. 3. 2023

          Dňa 09.03. 2023 sa konal 10. ročník recitačnej  súťaže pre deti materských škôl s názvom Jazýček môj, ohýbaj sa! Súťaž sa konala v Kysuckej knižnici v Čadci. Z našej Materskej školy nás reprezentovali 2 deti. Z triedy "Motýliky"- Lucka Rőmerová a z triedy "Včielky"- Alexej Vevjora. Všetkých zúčastnených súťažiacich bolo 19 detí. Sme veľmi radi, že krásne 3. miesto, putovalo do našej škôlky a triedy "Motýliky". Srdečne gratulujeme a za reprezentáciu našej škôlky a prejavenú odvahu  získavajú malé  odmeny.

          Tešíme sa a gratulujeme

        • Oznam

          9. 3. 2023

          Vážení rodičia,

          Dňa 31.03.2023 (Piatok) bude so súhlasom zriaďovateľa prerušená prevádzka Materskej školy Skalité- Ústredie z dôvodu účasti na slávnostnej akadémií pri príležitosti Dňa učiteľov 2023. Organizátor je Spoločný školský úrad Krásno nad Kysucou. 

          Ďakujeme Vám za pochopenie